• Domov
  • »
  • Ciril Udovč - prejemnik občinskega priznanja

Ciril Udovč - prejemnik občinskega priznanja

Objavljeno 11. november 2019

V počastitev praznika občine Sevnica je v petek, 8. novembra v sevniškem športnem domu potekala osrednja slovesnost, na kateri so podelili tudi letošnja občinska priznanja. Med prejemniki zlatih plaket Občine Sevnica je bil Ciril Udovč iz Boštanja, krajani ga poznamo kot neutrudnega dolgoletnega zborovovodjo MePZ Župnije Boštanj in organista, kot jasličarja in vsestransko aktivnega krajana, predvsem na pevskem področju. Ostali prejemniki priznanj so bili še: Grb Občine Sevnica je prejela Lekarna Sevnica, Zlato plaketo Knjižnica Sevnica, prejemniki Srebrne plakete pa so podjetje Chemcolor d.o.o., Društvo vinogradnikov Studenec in Franc Mrgole. Iskreno čestitamo.

Obrazložitev za prejemnike priznanj >>>

Osrednji govornik na prireditvi je bil minister za javno upravo Rudi Medved. Med drugim je povedal: »Vem da je občina v preteklosti dobila kar nekaj priznanj za najlepše urejeno občino. To je optimizem in dobra energija za vse občane in občane, ki nam dviga samozavest. Občinski praznik je neko posebno vzdušje, doživetje, takrat pozabimo, kar je bilo slabega, naredimo inventuro in zberemo tisto najbolje, kar smo naredili v preteklem letu. Tisto najbolje, kar je bilo, ste tudi pokazali, kar je tudi prav,«.

Župan Srečko Ocvirk pa je poudaril, da je gospodarski razvoj v občini v pozitivnem trendu, da se to prilagaja svetovnim izzivom, gospodarstvo je konkurenčno ter usmerjeno v globalne trge. Po njegovem mnenju tudi kmetijstvo uživa prepoznavnost in ugled zaradi višje kakovosti lokalnih pridelkov. Čestital je prejemnikom priznanj za njihovo družbeno pomembno delovanje. Pri tem pa ni pozabil na starejše in mlade ter napovedal nekatere projekte, ki bodo pozitivno prispevali k dodatnim aktivnostim v občini.

Posnetek prireditve preko spletne povezave: https://www.youtube.com/watch?v=PZu7-uhjoAg&feature=youtu.be

Program vseh prireditev, ki v novembru potekajo v počastitev praznika občine >>>

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI