• Domov
  • »
  • Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev

Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev

Objavljeno 16. april 2021

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju dejavnosti društev, ki so registrirana in delujejo na območju Krajevne skupnosti Boštanj, objavljamo Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev, ki so registrirana in delujejo na območju Krajevne skupnosti Boštanj za leto 2021. 

Svet KS Boštanj je na svoji 3. dopisni seji dne 26. 2. 2021 sprejel Pravilnik o sofinanciranju dejavnosti društev in zavodov, ki so registrirana in delujejo na območju KS Boštanj. Na podlagi Pravilnika je Krajevna skupnost Boštanj objavila Javni razpis za sofinanciranje društev v Krajevni skupnosti Boštanj za leto 2021 dne 1. 3. 2021. Dne 15. 4. 2021 je potekala seja sveta KS Boštanj, na kateri je svet KS Boštanj sprejel sklep o popravku pravilnika in skladno s tem tudi javnega razpisa. Vsled temu se razveljavi Javni razpis za sofinanciranje društev v KS Boštanj, ki je bil objavljen s 1. 3. 2021. 

Društva pozivamo, da vso razpisno dokumentacijo ponovno pregledate, izpolnite in se na ponovljen razpis pravočasno ponovno prijavite. Če prijavljate na razpis za več društev naenkrat prosimo, da pošljete vsako vlogo v svoji kuverti in jasno izpišete naslove pošiljatelja in prejemnika, glede na navodila v razpisu. Razpis poteka do 30. 4. 2021. Podrobnosti najdete na spodnjih povezavah.

Obvestilo o ponovljenem javnem razpisu >>>
Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev v KS Boštanj >>>    (obrazci - Word >>>)
Pravilnik o sofinanciranju dejavnosti društev v KS Boštanj (15. 4. 2021) >>>

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI