• Domov
  • »
  • Praznik Občine Sevnica, letos praznujemo drugače

Praznik Občine Sevnica, letos praznujemo drugače

Objavljeno 05. november 2020

12. novembra leta 1941 je Dušan Kveder Tomaž, kot poveljnik brežiške čete, iz sevniškega zapora v današnji stavbi sodišča rešil pet vodilnih krajevnih funkcionarjev. V spomin na dogodek, novembra tradicionalno praznuje Občina Sevnica.

V počastitev praznika občine so običajno v tem mesecu potekale številne prireditve. Letos je zaradi epidemije žal drugače. Trenutno stanje nas kot državo, kot lokalno skupnost in kot vsakega posameznika na prvem mestu postavlja pred zelo odgovorno nalogo varovanja lastnega zdravja in zdravja drugih. Naša želja temu navkljub je, da ostanemo čim bolj povezani, četudi na varni razdalji. Vabimo vas, da spremljate spletno stran Občine Sevnica in družabna omrežja, preko katerih boste obveščeni o vsebinah, novostih in vseh pomembnih informacijah. Več vsebin in dogodkov so sodelavke in sodelavci občinske uprave preoblikovali v spletno različico, s čimer skušajo vsaj delno nadomestiti odsotnost srečevanja in povezovanja.

Nabor tem, ki se bodo zvrstile v mesecu novembru, je objavljen v priloženi preglednici. Vabljeni, da jih spremljate.

Ob občinskem prazniku želimo, da se v naši občini in v svojem kraju vsi počutite dobro in zadovoljno, ter da z aktivno družbeno odgovornostjo vsak po svojih močeh prispeva k prijetnosti in varnosti bivanja.

Program dogodkov >>>

 

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI