• Domov
  • »
  • Žalna seja v spomin Francu Košaku

Žalna seja v spomin Francu Košaku

Objavljeno 26. april 2014

KS Boštanj in Društvo vinogradnikov Sevnica - Boštanj sta 25. aprila ob 19. uri sklicala žalno sejo, ki je v spomin na preminulega Franca Košaka potekala v mali dvorani TVD Partizan. Na seji so bili prisotni člani Sveta KS Boštanj, člani Upravnega in Nadzornega odbora ter člani DV Sevnica - Boštanj, predstavniki TVD Partizan Boštanj, predstavniki PGD Boštanj in drugi krajani. Zbrane so nagovorili Milan Simončič, Roman Novšak, Mira Šraj in Jože Udovč ter poudarili doprinos za Boštanj in dediščino, ki jo Franc Košak - Aco zapušča.

Bil je aktiven član v PGD Boštanj in TVD Partizan Boštanj, v Društvu vinogradnikov Sevnica - Boštanj pa je peto leto odgovorno opravljal funkcijo predsednika. Sodeloval je še z drugimi društvi v KS Boštanj in v širšem prostoru. V letu 2012 je bil, skupaj z ženo Milko, dobitnik plakete KS Boštanj, ki jo je prejel za nesebično prostovoljno delo na kulturnem, društvenem in turističnem področju. S svojim nesebičnim delovanjem je prispeval h kakovostnejšemu in polnejšemu življenju krajanov Boštanja ter s tem dvigoval ugled krajevne skupnosti na številnih področjih.

S svojim preranim slovesom je v naši sredini pustil neizmerljivo praznino, ki jo bomo težko zapolnili. V spomin na Franca Košaka je bila na seji in po njej odprta žalna knjiga. 

In memoriam (vir: spletna stran DV Sevnica-Boštanj)>>>

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI