• Domov
  • »
  • Začetek novega šolskega leta

Začetek novega šolskega leta

Objavljeno 29. avgust 2017

Iz OŠ Boštanj, pred pričetkom novega šolskega leta, sporočajo:

"Počitnice se počasi iztekajo in pred vrati je prvi šolski dan. Učenke in učence od 2. do 9. razreda vabimo, da se nam pridružite v petek, 1. septembra 2017, ob 9. uri. Predvideni odhodi avtobusov z vseh postajališč so ob 8. 30. Ob 12.00 je zaključek pouka in odhodi avtobusov v vse smeri. Prvi šolski dan obvezno potrebujete šolske copate, beležko in šolsko torbo. Za šolsko malico je poskrbljeno, kosilo in podaljšano bivanje prvi šolski dan ni organizirano. 

Od 4. septembra 2017 pa vozi šolski avtobus po urniku objavljenem na spletni strani šole http://www.os-bostanj.si/, izvajajo se tudi vse oblike varstva učencev."

Tudi prvošolčki bodo šolski prag, prvič kot učenci, prestopili v peter, 1. septembra, pred šolo pa jih bodo pričakali ob 9.15. 

V sevniški občini bo v šolske klopi ponovno sedlo 1431 učencev, med njimi 172 prvošolcev.  V šolskem letu 2016/2017 bo vrtce v občini Sevnica po trenutnih podatkih obiskovalo 691 otrok, vključeni pa bodo v 39 oddelkov, kar je eden več kot v istem času lani.

Občina Sevnica ter Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu pozivata vse udeležence v prometu na dosledno spoštovanje cestno-prometnih predpisov ter še posebno pozornost ob pričetku novega šolskega leta.

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI