• Domov
  • »
  • Obvestilo o predvidenem odprtju Bazena Sevnica

Obvestilo o predvidenem odprtju Bazena Sevnica

Objavljeno 10. junij 2019

Občina Sevnica, KŠTM Sevnica in Komunala Sevnica so v preteklih dneh obvestili javnost o zamiku začetka kopalne sezone na sevniškem bazenu. Podali so obrazložitev, ki jo navajamo.

V intenzivnem teku je prenova Bazena Sevnica. Zaradi dalj časa nenaklonjenih vremenskih razmer in s tem zamika terminskega plana izvedbe investicije se bo kopalna sezona pričela predvidoma v drugi polovici meseca julija 2019.

Bazen Sevnica je z delovanjem pričel v letu 1986. Prenova je bila tako po več kot treh desetletjih dobrega delovanja nujna zaradi dotrajanosti in tudi inšpekcijske odločbe za zagotavljanje brezhibne kakovosti vode v bazenu v prihodnje.

Prenova bazenske školjke se s strani izvajalca, Komunale d.o.o. Sevnica, pospešeno izvaja. Sočasno tečejo tudi vse ostale priprave bazenskega kompleksa na pričetek sezone s strani upravljavca bazena, KŠTM Sevnica. Po izvedbi investicije bo pred pričetkom obratovanja potrebno izvesti tudi vse potrebne analize in postopke za ustrezno pripravo vode. Po zaključku letošnje sezone pa bo sledila še prenova strojnice bazena.

O točnem datumu odprtja in programu letošnje sezone bo obvestilo podano naknadno. Skrajšanju kopalne sezone bodo prilagojene tudi cene sezonskih kart.

Prenovljeni bazen bo gotovo pomembna pridobitev, cilj te obsežne investicije pa je v prvi vrsti vsestransko zadovoljstvo, tako uporabnikov kot tudi lokalne skupnosti, ki zagotavlja delovanje letnega kopališča.

Vse uporabnike naprošajo za razumevanje.

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI