• Domov
  • »
  • Prireditve v božičnem času

Prireditve v božičnem času

Objavljeno 17. december 2018

Zagotovo ste opazili lično okrasitev ob cesti skozi Boštanj, ki v naš kraj v decembrskem času vnaša še več prazničnega razpoloženja. Za prijetno presenečenje so poskrbele naše skrbne krajanke.

Vabimo vas na prireditve, ki bodo organizirane v dneh, ki so pred nami.

Tradicionalni božični koncert Mešanega pevskega zbora župnije Boštanj, pod vodstvom Cirila Udovča bo v župnijski cerkvi v Boštanju, v torek 25. decembra 2018 ob 19. uri. Žive jaslice na Šmarčni si lahko ogledate v ponedeljek, 24. decembra ali v torek 25. decembra ob 18. uri. 27. decembra bo od 17. ure dalje na Lukovcu, v domu krajanov, potekala kulturna prireditev z obdarovanjem otrok, "Božiček na Lukovcu" (organizator KŠD Lukovec). 29. decembra vabljeni na Božični koncert skupin Amabile in Kvartet Jarica, v cerkvi na Logu ob 16h. 5. januarja pa dobrodošli na Božičnem koncertu Okteta Jurij Dalmatin in solista Jureta Klenovška, v Boštanju ob 18h, v farni cerkvi. 

KS Boštanj krajane vljudno vabi na ponovitveni božično-novoletni koncert sevniške godbe. Prireditev NAŠA (Z)GODBA bo v petek, 11. 1. 2019, s pričetkom ob 18. uri v dvorani TVD Partizan Boštanj. Gostje večera bodo Pevska skupina »Vokalnih 5« z Bučke. Vstop je prost.

V božičnem in novoletnem času vas vabimo tudi na ogled skrbno pripravljenih jaslic in praznično okrašene župnijske cerkve v Boštanju.

Želimo vam lepe in prijetne božične praznike in vse lepo v letu 2019!

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI