• Domov
  • »
  • Izjava o dostopnosti

Izjava o dostopnosti

Dostopnost

KS Boštanj se zavezuje omogočati dostopnost spletišča ks-bostanj.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom. Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče ks-bostanj.si.

Stopnja skladnosti

To spletišče je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Dostopnost spletišča ks-bostanj.si nenehno izboljšujemo. Nekatere vsebine ne izpolnjujejo vseh zahtev glede dostopnosti, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij. Primeri takih vsebin so: skenirani dokumenti v PDF obliki zapisa, programsko generirani dokumenti (npr. letna poročila). 

Povratne in kontaktne informacije

Če nam želite sporočiti karkoli v zvezi s prilagoditvijo spletišča ks-bostanj.si, nas lahko o tem obvestite na naslov ks.bostanj@obcina-sevnica.si ali na telefonsko številko (07) 814 9151 v času uradnih ur. Na navedeni e-naslov lahko posredujete tudi zaprosilo za seznanitev z nedostopnimi spletnimi vsebinami na drugačen način, Svet KS Boštanj pa bo seznanitev omogočil skladno z zmožnostmi. 

Nadzor nad izvajanjem določb Zakona o Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij javnega sektorja

Nadzor nad izvajanjem Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij javnega sektorja izvaja: Ministrstvo za digitalno preobrazbo, Inšpektorat Republike Slovenije za informacijsko družbo (IRSID), Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana, 01 555 58 48, gp.irsid@gov.si. 

Izjava je bila pripravljena 20. 4. 2023.

Vsebina

Uradne ure

 

Kontakt

Lokacija

Copyrights © 2014 KS Boštanj, Izdelal Dejan Knez
  • DOMOV
  • ZEMLJEVID STRANI
  • PIŠKOTKI